Intunecat Luminos

Politica de retur

Politica de Retur pentru produsele digitale

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014, articolul 16, punctul m, fac exceptie de la dreptul de retur produsele livrate electronic (pe e-mail, website sau orice canal de comunicare electronica).

  1. m) furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material

Se va accepta returul produselor nefunctionale, conform garantiei de 12 luni, oferita tuturor produselor digitale comercializate de Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice,S.C Gramsoft Technology Online S.R.L., persoană juridică română cu sediul în Matesti, număr de ordine în registrul comerţului J10/1394/20219, cod unic de înregistrare 45151208, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

  1. Modalităţi de colectare a datelor cu caracter personal

Direct de la dumneavoastră, prin completarea formularului de creare a unui cont pe licentewin.ro.

Prin intermediul unor aplicaţii ce fac legatura dintre S.C Gramsoft Technology Online S.R.L şi site-urile unor terţi. În aceste cazuri, relaţia dumneavoastră cu terţii este guvernată de termenii contractuali şi politica de confidenţialitate ai terţilor în cauză.

  1. Tipuri de date colectate

Prin intermediul formularului de înregistrare dar şi prin accesarea de către dumneavoastră a S.C Gramsoft Technology Online S.R.L , prin plasarea comenzilor online sau prin intermediul unor terţe aplicaţii, S.C Gramsoft Technology Online S.R.L poate colecta urmatoarele date (nelimitativ): nume şi prenume, adresa, localitate, judet, număr de telefon și e-mail.

S.C Gramsoft Technology Online S.R.L. NU va folosi niciodată numărul de telefon furnizat de dumneavoastră în campanii de comunicare prin SMS sau orice alte activităţi prin care aţi putea primi mesaje SMS nesolicitate. Numărul de telefon este necesar strict în scopul de a verifica şi de a valida comenzile efectuate de către dumneavoastră.

Prin completarea formularului privind înregistrarea ca membru al platformei licentewin.ro şi accesarea butonului -,,cont nou”, vă daţi consimţământul în mod expres şi neechivoc ca datele dumneavoastră cu caracter personal să intre în baza de date a societăţii S.C Gramsoft Technology Online S.R.L şi să fie prelucrate şi folosite în viitor de către aceasta în scopurile menţionate mai jos.

  1. Scopurile colectării

Scopurile colectării datelor dvs. de către S.C Gramsoft Technology Online S.R.L, fără alte obligaţii din partea acestei societăţi, sunt urmatoarele:

  • Confirmarea comenzilor dumneavoastră;
  • Verificarea cetăţeniei;
  • Pentru a vă ajuta în cazul unei probleme întâmpinate pe site-ul nostru;
  • Pentru a vă informa când produsul achiziţionat a fost livrat;
  • Personalizarea şi îmbunătăţirea experienţei pe magazinul online prin intermediul ofertelor puse la dispozitie;
  • Completarea chestionarelor sau subscrierea la buletinele de ştiri sau alte liste de corespondare pe care S.C Gramsoft Technology Online S.R.L vi le pune la dispoziţie;
  • Asigurarea siguranţei site-ului www.licentewin.ro, şi a conţinutului acestora;
  • Statistici interne necesare pentru îmbunătăţirea calităţii şi imaginii site-ului licentewin.ro şi pentru crearea unor particularităţi, promoţii, funcţionalităţi şi servicii noi.

      Pentru a vă crea cont pe www.licentewin.ro şi pentru a beneficia de serviciile noastre, este necesar să ne furnizaţi datele menţionate mai sus.

Refuzul dumneavoastră. de a furniza datele dvs cu caracter personal are urmatoarele efecte:

  • Nu vi se va crea un cont pe licentewin.ro.ro;
  • Nu veţi putea plasa o comandă pentru unul din produsele noastre;
  • Nu veţi beneficia de reducerile sau ofertele valabile numai pe pagina noastră;
  • Nu veţi putea să personalizaţi şi îmbunătăţi experienţa pe site-ul licentewin.ro;
  • Nu veţi putea completa chestionare sau subscrie la ofertele noastre sau alte liste de corespondare;
  • Nu veţi putea primi oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing privind activitatea S.C Gramsoft Technology Online S.R.L şi a partenerilor.

S.C Gramsoft Technology Online S.R.L va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existenţei contului dumneavoastră în magazinul online, iar ulterior ştergerii contului persoanei vizate, S.C Gramsoft Technology Online S.R.L va transforma datele cu caracter personal în date anonime şi le va prelucra în scopuri statistice interne.

Prin bifarea casuţei „Abonează-te”, persoana vizată îşi dă acordul să primească oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing privind activitatea S.C Gramsoft Technology Online S.R.L şi a partenerilor. E-mail-urile primite ca umare a primirii consimţământului dumneavoastră în acest sens, vor conţine şi un link de dezabonare de la acest serviciu în orice moment.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de intervenţie asupra datelor (art 14); dreptul la opoziţie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justiţiei (art 18). Totodată, aveţi dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteţi contacta prin intermediul unui e-mail la adresa co*****@li********.ro sau printr-o cerere scrisă, datată şi semnată, la sediul social al S.C Gramsoft Technology Online S.R.L din Buzau, Matesti Str Nucului nr 14 sau prin formularul de contact disponibil în secţiunea dedicată.

Datele dvs. nu vor fi transferate în străinatate.

Daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugăm să ne informaţi cât mai curand posibil.

  1. IP şi cookies

Putem colecta informaţii despre computerul dumneavoastră sau echipamentul prin intermediul căruia accesaţi magazinul licentewin.ro, inclusiv, acolo unde sunt disponibile, areas IP, ID-uri alfanumerice, tip de sistem de operare şi tip de browser, informaţii privind volumul şi statusul transmiterii de date, numele domeniului de pe care accesaţi magazinul icentewin.ro, data şi ora când accesaţi anumite secţiuni ale magazinului, în scopuri strict administrative şi statistice. Acest tip de informaţii sunt colectate în scop statistic şi nu le folosim pentru a identifica utilizatorii, cu excepţia cazului în care avem o obligaţie legală pentru acest lucru. În acelaşi scop, putem obţine informaţii despre interesul dumneavoastră general de a accesa internetul, prin utilizarea de cookie, un fisier care este stocat în hard disc-ul computerului sau telefonului dumneavoastră mobil. Atunci când vizitaţi din nou www.licentewin.ro, serverul nostru va recunoaşte cookie-ul, furnizându-ne astfel informaţii despre ultima dumeavoastră vizită. Acest lucru ne va ajuta să îmbunătăţim serviciile noastre. Puteţi refuza să acceptaţi cookie-urile prin activarea opţiunii de refuzare a acestora, în cadrul browser-ului dumneavoastră. Dacă nu activaţi această opţiune, sistemul nostru va emite cookie-uri atunci când vă conectaţi pe www.licentewin.ro. Pentru mai multe detalii despre cookies, vă rugăm să accesaţi pagina http://www.allaboutcookies.org/.

  1. Angajamentul nostru faţă de siguranţa şi protecţia datelor

Dacă luăm cunoştinţă de orice abuz legat de datele furnizate de către dvs., este posibil să încercăm să vă informăm despre acest lucru, pentru a putea lua măsurile de siguranţă potrivite. Este posibil să punem un avertisment pe pagina de web daca are loc un abuz asupra sistemului de siguranţă.

  1. Utilizatori internaţionali

Vă informăm că deocamdată magazinul licentewin.ro este destinat exclusiv clienţilor aflaţi pe teritoriul României şi că toate comenzile plasate din străinatate trebuiesc confirmate telefonic pentru a vă putea verifica identitatea, apelând numărul afişat pe prima pagină.

Produsele nefunctionale pot fi inlocuite sau se poate opta pentru rambursarea integrala a sumei achitate.

Aceste produse pot fi nefunctionale din cauza unei greseli de transmitere a cheilor de produs, de exemplu: trimiterea unei chei de la alt produs fata de cel comandat sau stergerea din greseala a unei litere sau cifre din cheia de produs facand aceasta cheie sa fie incompleta.

Politica de Retur pentru produsele fizice

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta: „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”

In cazul in care doriti sa returnati produsele achizitionate, Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C Gramsoft Technology Online S.R.L., persoană juridică română cu sediul în Matesti, număr de ordine în registrul comerţului J10/1394/2021, cod unic de înregistrare 45151208, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

  1. Modalităţi de colectare a datelor cu caracter personal

Direct de la dumneavoastră, prin completarea formularului de creare a unui cont pe licentewin.ro.

Prin intermediul unor aplicaţii ce fac legatura dintre S.C Gramsoft Technology Online S.R.L şi site-urile unor terţi. În aceste cazuri, relaţia dumneavoastră cu terţii este guvernată de termenii contractuali şi politica de confidenţialitate ai terţilor în cauză.

  1. Tipuri de date colectate

Prin intermediul formularului de înregistrare dar şi prin accesarea de către dumneavoastră a S.C Gramsoft Technology Online S.R.L  , prin plasarea comenzilor online sau prin intermediul unor terţe aplicaţii, S.C Gramsoft Technology Online S.R.L poate colecta urmatoarele date (nelimitativ): nume şi prenume, adresa, localitate, judet, număr de telefon și e-mail.

S.C Gramsoft Technology Online S.R.L NU va folosi niciodată numărul de telefon furnizat de dumneavoastră în campanii de comunicare prin SMS sau orice alte activităţi prin care aţi putea primi mesaje SMS nesolicitate. Numărul de telefon este necesar strict în scopul de a verifica şi de a valida comenzile efectuate de către dumneavoastră.

Prin completarea formularului privind înregistrarea ca membru al platformei licentewin.ro şi accesarea butonului -,,cont nou”, vă daţi consimţământul în mod expres şi neechivoc ca datele dumneavoastră cu caracter personal să intre în baza de date a societăţii S.C Gramsoft Technology Online S.R.L şi să fie prelucrate şi folosite în viitor de către aceasta în scopurile menţionate mai jos.

  1. Scopurile colectării

Scopurile colectării datelor dvs. de către S.C Gramsoft Technology Online S.R.L, fără alte obligaţii din partea acestei societăţi, sunt urmatoarele:

  • Confirmarea comenzilor dumneavoastră;
  • Verificarea cetăţeniei;
  • Pentru a vă ajuta în cazul unei probleme întâmpinate pe site-ul nostru;
  • Pentru a vă informa când produsul achiziţionat a fost livrat;
  • Personalizarea şi îmbunătăţirea experienţei pe magazinul online prin intermediul ofertelor puse la dispozitie;
  • Completarea chestionarelor sau subscrierea la buletinele de ştiri sau alte liste de corespondare pe care S.C Gramsoft Technology Online S.R.L.vi le pune la dispoziţie;
  • Asigurarea siguranţei site-ului www.licentewin.ro, şi a conţinutului acestora;
  • Statistici interne necesare pentru îmbunătăţirea calităţii şi imaginii site-ului licentewin.ro şi pentru crearea unor particularităţi, promoţii, funcţionalităţi şi servicii noi.

      Pentru a vă crea cont pe www.licentewin.ro şi pentru a beneficia de serviciile noastre, este necesar să ne furnizaţi datele menţionate mai sus.

Refuzul dumneavoastră. de a furniza datele dvs cu caracter personal are urmatoarele efecte:

  • Nu vi se va crea un cont pe licentewin.ro;
  • Nu veţi putea plasa o comandă pentru unul din produsele noastre;
  • Nu veţi beneficia de reducerile sau ofertele valabile numai pe pagina noastră;
  • Nu veţi putea să personalizaţi şi îmbunătăţi experienţa pe site-ul www.licentewin.ro;
  • Nu veţi putea completa chestionare sau subscrie la ofertele noastre sau alte liste de corespondare;
  • Nu veţi putea primi oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing privind activitatea S.C Gramsoft Technology Online S.R.L. şi a partenerilor.

S.C Gramsoft Technology Online S.R.L va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existenţei contului dumneavoastră în magazinul online, iar ulterior ştergerii contului persoanei vizate,S.C Gramsoft Technology Online S.R.L. va transforma datele cu caracter personal în date anonime şi le va prelucra în scopuri statistice interne.

Prin bifarea casuţei „Abonează-te”, persoana vizată îşi dă acordul să primească oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing privind activitatea S.C Gramsoft Technology Online S.R.L şi a partenerilor. E-mail-urile primite ca umare a primirii consimţământului dumneavoastră în acest sens, vor conţine şi un link de dezabonare de la acest serviciu în orice moment.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de intervenţie asupra datelor (art 14); dreptul la opoziţie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justiţiei (art 18). Totodată, aveţi dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteţi contacta prin intermediul unui e-mail la adresa co*****@li********.ro sau printr-o cerere scrisă, datată şi semnată, la sediul social al S.C Gramsoft Technology Online S.R.L. din Buzau, Matesti Str Nucului nr 14 sau prin formularul de contact disponibil în secţiunea dedicată.

Datele dvs. nu vor fi transferate în străinatate.

Daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugăm să ne informaţi cât mai curand posibil.

  1. IP şi cookies

Putem colecta informaţii despre computerul dumneavoastră sau echipamentul prin intermediul căruia accesaţi magazinul licentewin.ro, inclusiv, acolo unde sunt disponibile, areas IP, ID-uri alfanumerice, tip de sistem de operare şi tip de browser, informaţii privind volumul şi statusul transmiterii de date, numele domeniului de pe care accesaţi magazinul licentewin.ro, data şi ora când accesaţi anumite secţiuni ale magazinului, în scopuri strict administrative şi statistice. Acest tip de informaţii sunt colectate în scop statistic şi nu le folosim pentru a identifica utilizatorii, cu excepţia cazului în care avem o obligaţie legală pentru acest lucru. În acelaşi scop, putem obţine informaţii despre interesul dumneavoastră general de a accesa internetul, prin utilizarea de cookie, un fisier care este stocat în hard disc-ul computerului sau telefonului dumneavoastră mobil. Atunci când vizitaţi din nou www.licentewin.ro, serverul nostru va recunoaşte cookie-ul, furnizându-ne astfel informaţii despre ultima dumeavoastră vizită. Acest lucru ne va ajuta să îmbunătăţim serviciile noastre. Puteţi refuza să acceptaţi cookie-urile prin activarea opţiunii de refuzare a acestora, în cadrul browser-ului dumneavoastră. Dacă nu activaţi această opţiune, sistemul nostru va emite cookie-uri atunci când vă conectaţi pe www.licentewin.ro. Pentru mai multe detalii despre cookies, vă rugăm să accesaţi pagina http://www.allaboutcookies.org/.

  1. Angajamentul nostru faţă de siguranţa şi protecţia datelor

Dacă luăm cunoştinţă de orice abuz legat de datele furnizate de către dvs., este posibil să încercăm să vă informăm despre acest lucru, pentru a putea lua măsurile de siguranţă potrivite. Este posibil să punem un avertisment pe pagina de web daca are loc un abuz asupra sistemului de siguranţă.

  1. Utilizatori internaţionali

Vă informăm că deocamdată magazinul licentewin.ro este destinat exclusiv clienţilor aflaţi pe teritoriul României şi că toate comenzile plasate din străinatate trebuiesc confirmate telefonic pentru a vă putea verifica identitatea, apelând numărul afişat pe prima pagină.. va garanteaza termenul de retur prevazut prin lege, si anume 14 zile de la primirea produsului.

Cos

close